Despre noi

Din 1994, POP INDUSTRY a fost activă ca producător de remorci și caroserii în toată România. Mai mult de 1.000 de suprastructuri auto sunt livrate anual către clienți sau companii private. Vehiculele sunt fabricate în orașul Slatina într-o fabrică de peste 20.000 de metri pătrați, cu o capacitate de producție importantă.

  

Prezentarea produselor noastre se face într-un spațiu generos și curat unde personalul specializat vă oferă informații utile despre produsele pe care doriți să le cumpărați. De asemenea, o rețea de agenți autorizați și dealeri din întreaga țară vă poate oferi informații profesionale și sfaturi privind livrarea comenzilor dvs. cât mai repede posibil. Majoritatea modelelor prezentate sunt disponibile din stoc.

  

 Pentru comenzi specifice, timpul de livrare în funcție de complexitate este cuprins între 10 și 30 de zile.

 

 Toate remorcile sunt echipate cu accesorii de calitate, de la producători, producătorii de osii și frânele sunt AL-KO sau KNOTT. Astfel, întreținerea este simplificată, deoarece în toate serviciile există componente pentru aceste două mărci. În plus, stocul POP INDUSTRY constă din câteva sute de bucăți gata de livrare oriunde în țară și în străinătate.

 

 Atelierul de service specializat este disponibil pentru orice revizie, reparație sau modificare. Folosirea de materiale ușoare (tablă de aluminiu sau metal zincat) ne permite să oferim vehicule eficiente care să permită economii de combustibil și costuri.

 

Pentru a vă promova imaginea de marcă și publicitatea pentru afacerea dvs., puteți imprima direct din fabrică un text sau o imagine pe capacul sau caroseria vehiculului, astfel încât să puteți beneficia de cea mai ieftină și mai eficientă publicitate.

 

Solicita oferta personalizata

Cere oferta
Brandul REPO este proprietatea producatorului roman de remorci POP Industry
Compara produsele!