Dezvoltare si productie

Compania noastra are două pârghii pentru obținerea unei calități superioare: dezvoltare și producție

SC POP INDUSTRY este cel  mai mare  producător de remorci din Romania. Un factor important în acest succes sunt numeroasele noi dezvoltări pe care le lansăm pe piață an după an. Luăm o perspectivă pe termen lung și acordăm o mare importanță cercetării și dezvoltării. Din 1994, am fost unul dintre principalii contribuitori care au reușit să modeleze cu succes viitorul construcției de remorci.

 Investim în mod constant în cea mai recentă tehnologie de producție, astfel încât remorcile noastre inovatoare să respecte cerințele stricte de calitate. Expertiza noastră, construcția și producția sunt toate "Made in Romania". De asemenea, acordăm o atenție deosebită condițiilor de muncă bune, care au un efect benefic suplimentar asupra calității. Construim și producem într-o singură locație. Suntem prezenti la targuri si expozitii cu traditie in tara noastra,cat si in Europa pentru a ne expune modelele de remorci si a ne face cunoscuti. Colaboram cu firme furnizoare de accesorii si  componente care au un nivel calitativ ridicat. Investiția noastră într-un proces optim de producție ne permite să producem în mod continuu remorci inovatoare și îmbunătățite pentru diverse domenii de utilizare.

 Producem suprastructurile unor serii de remorci utilizând procesul modern de injecție, unic în domeniul remorcilor. Avantajele sunt cea mai mare precizie de fixare, stabilitate și o suprafață deosebit de netedă. În plus, producția determină un nivel scăzut al emisiilor, ceea ce are efecte benefice asupra mediului și oamenilor.

Solicita oferta personalizata

Cere oferta
Brandul REPO este proprietatea producatorului roman de remorci POP Industry
Compara produsele!