Ghid alegere remorca

Ghid alegere remorca


Vrei sa cumperi o remorca? Optiunile pe care le ai sunt cu mult mai mari decat te-ai putea astepta. Poti alege dintr-o gama variata de produse, remorca potrivita.

Pe piata, se gasesesc remorci care indeplinesc sarcini fixe destinate pe tipuri de marfuri si volume de incarcare. O remorca agricola trebuie achizitionata in functie de vehiculul la care se ataseaza, astfel ca, pentru un vehicul mare este nevoie de o remorca de capacitate ridicata iar pentru un vehicul mic trebuie un model redus ca dimensiuni si incarcatura.

Oferta de remorci este foarte variata, mai mici sau mai mari, in functie de tipul de activitate, de suprafata de teren sau de tipul lucrarii remorcile pot fi:

 • Trailere auto
 • Platforme
 • Remorci cu obloane
 • Remorci transport utilaje
 • Remorci carosate
 • Remorci basculabile
 • Remorci transport ATV, motociclete si utilaje mici
 • Peridocuri
 • Remorci cai si animale
 • Remorci panou publicitar
 • Remorci cu capac
 • Remorci usoare

  Remorca usoara

  Remorca auto usoara este cel mai des utilizata in activitatile de transport in regim propriu. Aceasta are o serie de avantaje care ii confera un raport pret calitate optim.

  • Pret de achizitie foarte redus
  • Utilitate crescuta prin optiunea de rabatare obloane fata si spate, detasare obloane laterale, basculare manuala.
  • Poate fi accesorizata foarte usor cu obloane dublu inaltate, prelata si cadru metalic, suport motocicleta sau grilaje metalice tip cusca.

  Remorci tip cusca

  Remorca tip cusca asigura transportul atat a incarcaturilor mici, cat si a celor mari. Acest tip de remorca are o usa la spate, pentru acces, fiind perfecta pentru transportul mobilei sau a aparaturii electrocasnice mari.

  Trailere auto

  Un trailer auto este destinat transportului de automobile. Inainte de achizitionarea acestui tip de produs tine cont de tipul produselor transportate, dimensiunile si unghiul de incarcare.

  Platforme

  Remorcile tip platforma sunt destinate transportului de automobile, marfa paletata sau marfa cu dimesniuni atipice. Remorcile platforma sunt asemenea unui platou, cu posibilitatea demontarii obloanelor, cu rotile sub platforma de incarcare, cu posibilitate de montare prelata.

  Insa, de cele mai multe ori aceasta remorca nu va avea parti laterale si va putea suporta greutati foarte mari, avand rampe rabatabile, pe care se poate cobora sau urca cu un autoturism.

  Remorci cu obloane

  Remorcile cu obloane au o utilizare universala deoarece se pot cupla de orice autoturism, care este prevazut cu carlig de remorcare.

  Remorci transport utilaje

  Remorcile transport utilaje sunt destinate transportului de utilaje pe senile, pe roti. Acestea au rotile pe langa platforma de incarcare din cauza unghiului de incarcare, care trebuie sa fie cat mai mic.

  Remorca transport utilaje se gaseste intr-o varietate de modele, forme si marimi, fiind ideala pentru cei care practica comertul.

  Remorci carosate

  Remorcile carosate au suprafata de incarcare inchisa si se pot incuia pentru a mentine in siguranta bunurile transportate.
  Suprastructura este fixata ferm pe sasiu si asigura astfel stabilitate si integritate remorcii.

  Remorca carosata are forma de cutie si poate fi utilizata in orice fel de activitate, fiind cel mai intalnit tip de remorca. Acest tip de remorca necesita dotare cu sistem de granare daca cu tot cu incarcatura depaseste greutatea de 750 de kilograme.

  Remorci basculabile

  Remorcile basculabile deoarece au o supratafa de incarcare mare se preteaza pentru transportul materialelor nisipoase dar nu numai.
  Remorca basculabila foloseste un sistem hidraulic, pentru bascularea incarcaturii.

  Remorci transport cai si animale

  Remorcile transport cai si animale sunt destinate transportului de animale. Aceste remorci sunt adaptate trasportului printr-o constructie aerodinamica avand posibilitatea transportarii de grupaje de animale diferite.

  Peridocuri

  Peridocurile au o constructie rezistenta la conditii grele de folosire, fiind special create pentru trasportul barcilor. Un peridoc trebuie ales in functie de dimensiunile si greutatea barcii ce trebuie transportata, de materialul din care este facuta ambarcatiunea, aluminiu sau fibra de sticla, si de modul in care barca poate fi lansata la apa, cu ajutorul rotilor sau prin alunecare. Rotile si stopurile remorcii pentru ambarcatiuni sunt rezistente la apa.

  Remorci transport ATV, motociclete si utilaje mici

  Remorcile transport ATV, motociclete si utilaje mici sunt rabatabile ori pe punte, ori pe protap si se construiesc pana la o greutate maxima autorizata de 3500 kg.

  Remorca pentru motociclete are o suprafeta plata, pe roti, cu o rampa rabatabila, pentru urcarea sau coborarea vehiculului, cu un loc pentru motocicleta, doua sau chiar trei.

  Remorci panou publicitar

  Remorcile panou publicitar sunt remorci destinate transportului panourilor publicitare oriunde este nevoie fara taxe de construire/proiect.

  Remorca cu capac

  Remorcile cu capac au obloane cu capac laminat.

  Remorca de off-road

  Remorca de off-road are forma de carcasa, fiind dotata cu un sasiu proiectat ca sa sustina greutati mari, suspensii bune si bare puternice. Remorcile off-road sunt mai ridicate de la sol decat cele obisnuite si sunt dotate cu cauciucuri speciale pentru terenuri accidentate.

   

Solicita oferta personalizata

Cere oferta
Brandul REPO este proprietatea producatorului roman de remorci POP Industry
Compara produsele!